Denne gode oppskriften finner du i Frisk med Lavkarbo 100 oppskrifter (Hexeberg og Sakariassen). Du kan kjøpe den her http://www.bokklubben.no. Den er gluten-, sukker- og gjærfri.
Til en langpanne:
100 g sesamfrø
25 g linfrø
50 g mandler, malte
1 stor ss fiberhusk
1/4 ts salt
2,5 dl vann
Rør alt sammen og la det svelle i ca. 5 min (evt. tilsett mer vann om deigen blir for tjukk). Smør utover et bakepapir og lag ruter. Stek i ovnen på 160 grader varmluft i ca.30-40 min. til brødet er sprøtt.
Mulig denne oppskriften kan lages i dehydrator også eller tørkes på lav temperatur i ovnen. Gi tilbakemelding om du prøver det :)
Til en langpanne:
100 g sesamfrø
25 g linfrø
50 g mandler, malte
1 stor ss fiberhusk
1/4 ts salt
2,5 dl vann
Rør alt sammen og la det svelle i ca. 5 min (evt. tilsett mer vann om deigen blir for tjukk). Smør utover et bakepapir og lag ruter. Stek i ovnen på 160 grader varmluft i ca.30-40 min. til brødet er sprøtt.
Mulig denne oppskriften kan lages i dehydrator også eller tørkes på lav temperatur i ovnen. Gi tilbakemelding om du prøver det :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar