Skjær frukten i biter/skiver, legg den i en zip lock pose. Den bør helst ligge i "et lag", det vil si at frukten ikke ligger i en klump eller at bitene ikke ligger så mye oppå hverandre. Legg de så flatt som mulig. Da er det lettere å ta ut noen få biter av gangen. Ellers klistrer de seg sammen når de fryser.
Bruk frukten til smoothies eller desserter. Jeg gjør dette ofte med bananer for de er ikke noe gode å spise når de er veldig gule og begynner å bli prikkete, men de er gode i smoothies...
Det er også lurt å fryse ned skallet på økologiske sitrusfrukter (sitroner og appelsiner) når du får tak i det. Da kan du bruke det siden i matlaging og sitronen eller appelsinen kan fortsatt brukes til juice m.m.
Bruk frukten til smoothies eller desserter. Jeg gjør dette ofte med bananer for de er ikke noe gode å spise når de er veldig gule og begynner å bli prikkete, men de er gode i smoothies...
Det er også lurt å fryse ned skallet på økologiske sitrusfrukter (sitroner og appelsiner) når du får tak i det. Da kan du bruke det siden i matlaging og sitronen eller appelsinen kan fortsatt brukes til juice m.m.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar